Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

tirsdag den 30. september 2008

Cyber-crop igen igen

Her kommer lige de sidste tre LOs jeg fik lavet til cyber-croppet i lørdags:





Blog-candy hos Karina

Karina har en meget lækker blog-candy kørende ... en masse superlækre stempelaftryk :D

Skynd dig ind på hendes blog og vær med ;o)

søndag den 28. september 2008

Cybercrop på Scrapsisters

Der var cybercrop på Scrapsisters igår.
I lang tid har jeg ikke rigtig orket at scrappe noget videre, så jeg deltog og tænkte, at det måske kunne sætte lidt gang i kreativiteten ... og efter at have set alle de flotte ting, der blev lavet derinde, så må jeg sandelig sige, at jeg er blevet meget inspireret og har lyst til at scrappe igen - der er helt sikkert et LO eller to der skal liftes ;o)

Her ser I et par af mine bidrag ... jeg lavede faktisk hele 7 af opgaverne (9 hvis man tæller x-tra-opgaverne med :D ):

torsdag den 25. september 2008

Et par julekort



Så har jeg forsøgt mig med et par julekort igen. Synes det er hyggeligt, og så er det jo rimelig hurtigt lavet ... så kan man lige nå et par stykker mens den lille manse sover ;o)

tirsdag den 23. september 2008

McQueen


I sommers fik Gustav et sæt havemøbler med McQueen. Jeg gemte æsken, og har nu klippet den ene side ud og lavet den om til "plakat". Der hvor varedeklarationen stod, kom jeg lidt rødt karton over, og så et par billeder af en ægte Mach som Gustav var så heldig at se en dag han var på tur med sin far :o)

søndag den 21. september 2008

Jeg skulle have været ...


... formningslærer ... eller med i Jørgen & Jørgen & Jørgen & Jørgen - hahahaha.


Jeg stod med et par tomme æggebakker og tænkte på dengang "man" havde formning i folkeskolen ... lykken var at få lov at male æggebakker ... og så måtte jeg bare lige prøve.


tirsdag den 16. september 2008

Dejlige ture i skoven



Vi har nydt det dejlige vejr i weekenden, og begge dage var vi på naturlegepladsen i skoven.


Gustav & Emma brugte bl.a. en del tid inde i "troldehulen". Her fandt de kæppe, som de legede de fiskede mad med - ud gennem taget selvfølgelig :D


Og hvad fanger så sådan et par småtrolde? Tudser og dragevinger? nææææh .... Slik og kager? nææææh ...


Disse to små fornuftige trolde sagde, at de altså fangede fisk, gulerødder, majskolber, agurk, kiwi, peberfrugt osv. ... ikke lige hvad man havde forventet vel? hihihi

mandag den 15. september 2008

Kongekroner







Så fik jeg endelig tid til at lægge billeder af det maze-album jeg har lavet om Gustavs kongekroner ud. Det har været sjovt at lave, så der kommer nok flere af slagsen - der er jo masser af små temaer at tage af ;o)
Tak fordi du kigger med - håber du får en super duper dag :o)






onsdag den 10. september 2008

Challenge 29 - My time to craft


Challenge 29 at My time to craft has the theme Bright and Bold. I came up with this LO about my sons birthday january last :o)

tirsdag den 9. september 2008

Mit første Maze-album

Jeg blev inspireret til dette album da Scrapbook Express holdt deres måneds-konkurrence (august), og gav besked om, at man havde brug for en form for mini-journalling-album/bog til en af opgaverne.

Jeg havde gået med tanken om at lave et LO om alle Gustavs forskellige kongekroner - han elsker kongekroner, sin guitar og sangene Tinge Linge Later og Lille Soldat - allerhelst når det er Kaj & Andrea der synger dem sammen med Ole :D ...MEN ... hvordan får man en masse sjove billeder proppet sammen med en masse forskellig pynt og papirer på én side? Næææh ... et lille minialbum kunne være sjovt tænkte jeg :D

Så jeg gik i gang med at samle sammen - alt hvad jeg havde at "royale" ting og sager, papir, bogstaver osv ... og måtte selvfølgelig lige supplere lidt op hist og her.

Jeg begyndte at snuse lidt rundt på nettet for at se, hvad I andre havde lavet ... og sikke mange lækre ting ;o) Tak for inspirationen allesammen :o)

Alle vegne stod der at et maze-album var dejligt nemt og hurtigt at lave - ja faktisk at det kunne gøres på et par timer ... joooh tak ... skal vi sige, at jeg - indtil videre - har lavet det om 2 gange (og stadigvæk mangler at lave forsiden om fordi jeg kom til at lave en fjollet fejl med overskriften? :o/) ... og at jeg har været 3 uger om det ... indtil videre? Hahahaha

Men jeg synes det er hyggeligt og det er bestemt ikke mit sidste maze-album ;o)

Albummet er færdigt - lige undtagen indersiderne i omslaget ... som driller lidt ... så dem må i vente med billeder af ;o) Men her kommer de første billeder af hvad jeg blev inspireret af og forsiden. De færdige sider kommer senere :o)

Tak fordi I kigger med - håber I får en super duper dejlig dag ;O)


lørdag den 6. september 2008

Nye briller

Så blev Gustavs ny briller endelig klar ... ser han ikke bare godt ud?

Denne gang valgte vi at få brillerne lavet i Lyngby Specialoptik, da de er specialister i svagsynsoptik ... og det var sandelig en god beslutning. For første gang siden Gustav var 5 måneder gammel, har jeg fået svar på et af mine spørgsmål mht. skelen.

Børn får jo normalt klap på det raske øje når de skeler, så det svage øje kan blive trænet op igen. Jeg spurgte, om optikeren vidste, hvorfor Gustav i stedet fik øget styrken på det øje, der skeler.

Svaret er, at Gustav skeler indad. Børn der skeler indad har ikke et svagt øje, og øjet skal derfor ikke genoptrænes. Deres synsnerve bliver til gengæld overstimuleret. Er barnet langsynet, så øger man styrken for at få øjet til at slappe mere af, og dermed stimuleres synsnerven mindre, og skelen stopper.

Jeg fik også at vide, at Gustav muligvis vil vokse sig fra at skele ... med mindre, det udelukkende skyldes at han har nystagmus.

Så alt i alt gode nyheder ... og rigtig lækre briller til den lille manse :o)

fredag den 5. september 2008

Endelig ...

... så kom afgørelsen på månedens konkurrence hos scrapsisters endelig ... og jeg kan vise mit LO :o) ... Det har jeg haft liggende her i venteposition siden d. 8. august. Var afgørelsen ikke kommet idag, så havde jeg nok valgt at lægge det ud alligevel - min "stil" appelerer jo alligevel ikke just til de danske konkurrencer - hihi

Jeg er bare så superglad for det, og synes det er et af de bedste LO jeg har lavet til Gustavs bog :o)


mandag den 1. september 2008

Lige lidt "nyt"

Disse LO har været færdige i laaaang tid, og var beregnet for august måneds konkurrence på Scrapbook Express. Men konkurrencen blev mere og mere omfattende, Gustav blev syg og jeg har haft mange timer på arbejdet ... så jeg besluttede at melde fra ... desværre!

Men jeg er skam glad nok for de ting jeg nåede at få lavet - bl.a. en side mere til min BOM: