Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

søndag den 30. november 2008

Julemanden på besøg?

Vi sad og spiste spaghetti, og det elsker Gustav. Ikke mindst fordi han synes det er helt vildt sjovt at sidde og proppe det ind i munden så det hænger ned over hagen ... så leger han, at han er julemanden :D


Når han så begynder at spise det, siger han: Så, nu barberer jeg det væk! :D

onsdag den 26. november 2008

Gustavs første snemand

Da det var så fint vejr i weekenden og der lå så meget sne, trodsede vi mellemørebetændelse og influenza. Gustavs far kom på besøg og havde en bobslæde med til Gustav, og så måtte vi jo en tur ud og kælke lidt og bygge snemand i haven - Gustavs allerførste ;o)







Senere på aftenen byggede Jørgen og Jørgen (Alias Gustav og Far) dette fine slot ud af sukkerknalder:

torsdag den 20. november 2008

Om lidt ...

... blir' her stille ... om lidt er det ...

Ja, her er stille og jeg får hverken skrevet her, scrappet eller lavet noget andet for tiden.

Jeg er begyndt på mit nye arbejde, og det betyder at jeg ikke kan arbejde hjemmefra længere, og at både Gus og jeg har mange lange dage. Så tid til scrapperi, strikkeri eller andre hobbyagtige ting er der ikke så meget af.

Og for en gangs skyld har Gustav mellemørebetændelse, så vi har været hjemme idag, og er det også imorgen ... stakkels lille fyr ... det er ikke mere end 5 uger siden han sidst havde det :o(

Men måske når jeg at blive færdig med det mini-album jeg er i gang med (har dog kun fået beklædt siderne indtil videre) i weekenden ;o)

God weekend allesammen :o)

søndag den 9. november 2008

Gaveæske til min niece

Min niece fylder 3 år imorgen, men holdt sin fødselsdag idag. Jeg havde købt en masse perler til hende og syntes der manglede noget mere personligt at putte dem i, så jeg lavede denne æske til hende:





Jeg har brugt en gammel skotøjsæske (børnestørrelse), "foret" den med lilla og pink papir, syet et stykke stof på som matcher de gardiner hun har på sit værelse, og så ellers fundet de mest tøsede ting jeg havde blandt mit dims og puttet det på.
Hun blev rigtig glad for den, og indholdet blev prøvet af med det samme ;o)

lørdag den 8. november 2008

Prize from Scrappin Kids

I was so lucky to win the mini challenge during the http://scrappinkids.blogspot.com/2008/10/birthday-celebration.html. And look what the mail-man brought ... this great RAK - a mini coaster album kit. On top of it all, I was so lucky, that the colours of the paper, ribbon and embellishments are just my favourit colours ... Thx a lot Liza ;o)

torsdag den 6. november 2008

Jeg glemmer jo helt ...

... at lægge alle de billeder og indlæg op, som jeg går og planlægger. Nu er det vist på tide med lidt om alt det, der er sket i oktober.
Først og fremmest har jeg fået ryddet op, arrangeret, sorteret og indrettet alt mit scrapperi. Se bare det syndige rod der herskede før, i forhold til, hvordan her ser ud nu ... ja jeg er vist egentlig lidt stolt - hihi :D

Skrivebordet før:

og efter:
Se bare en orden:

Og mit "strikke-hjørne" blev ryddet op:

Jeg fik endda lavet skilte til nogle af mine kasser:

Og lige lidt mere tiltrængt oprydning:

Det var bare skønt at få det gjort. Vores førstesal har fungeret som "smid-det-du-ikke-ved-hvor-du-skal-gøre-af-derop-sted" eller "skidt-pyt-her-roder-men-ingen-kan-se-det" ... mere eller mindre siden vi flyttede ind for 1½ år siden.

Nu er her så blevet så pænt og ryddeligt at jeg dårligt tør tage ting frem og begynde at scrappe ... Hahahahahaaaaaa

tirsdag den 4. november 2008

My time to craft - challenge 35

Coffee and Cream ... is this weeks theme. I did this LO a while ago. The picture is of my son when he was one month old. He and his father sat in the couch one evening, and his father took this lovely picture of him holding a tiny cup/mug. I think the LO fits the theme so well, that I decided this should be my contribution ;o)

The title says: A nice cup of coffee.


søndag den 2. november 2008

Hvordan ser en tag ud?

Jeg har været lidt med i cybercroppet hos scrapsisters idag - det var nogle fede opgaver de havde lavet.

Men mit ene kort blev diskvalificeret ... fordi det øjensynligt ikke har form som en tag? Ikke at det gør mig noget - jeg fik nemlig lavet mig et rigtig fedt kort ;o)

Bedøm selv, og kig så på bidrag 2 i samme opgave :D



lørdag den 1. november 2008

Nu er det jul igen og ....

... jeg har lige lavet et par julekort mere:



Begge kort er lavet på hvid baggrund. Det røde med Wassail laurel leaves papir fra BG, rødt silkebånd og røde filthjerter. Det blå med prismatics ensfarvet Baby blue dark, Snowflake Flocked Vellum Falala (MM), AC bånd - christmas, en stjernebrad og en stor iskrystal (købt i føtex!).
Tak fordi du kiggede med ;o)