Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

lørdag den 31. januar 2009

Tiden flyver afsted ...

... jeg sidder og henter billeder over fra mobilen til pc'en ... jeg har længe villet gøre det, men har ikke rigtig haft tid ... så der ligger en masse herlige gamle billeder... se selv:
Første gang jeg ser Gustav "folde hænder" ... hehe (21. december 08)

Gustav deler sin mad med sin bamse (10. september 08):

Manden i badekarret blev halshugget ... hahaha (27. august 08):

Gustav og Emma hygger sig i toget på vej til Fields (23. august 08):

Amara har sørget for frokosten (17. august 08):

Sneglen IDA fra haven (6. august 08):

Min dejlige glade dreng i Tivoli :D (30. juli 08)

Isbjørnen i Zoo muntrer sig i vandet (26. juli 08):

... og Gustav holder sig for ørerne fordi han synes isbjørnen larmer alt for meget :D


Sikke en masse dejlige billeder ... jeg tror der er 700 stk ... så der må da nødvendigvis være lidt scrap-materiale ind imellem :o)

Fortsat god weekend :o)

torsdag den 29. januar 2009

AWARDS

Må hellere lige starte med at fortælle, at Gustavs læbe er ganske fin nu :o) Til gengæld har han lige haft et par dage med mave-virus ... synes efterhånden det er skruen uden ende! Haha
Til gengæld har vi efterhånden snart været så mange ting igennem, at jeg efterhånden tager det rimelig roligt og forholdsvist afslappet når han er syg ;o) (jaja ... mærk jer ordene rimelig og forholdsvist ... man er vel moar? :D )

Jeg har fået 3 forskellige awards. Den ene er faktisk et par uger siden, så den starter jeg lige med her idag :o)

PROXIMIDADE AWARD

Jeg har modtaget denne flotte Award af Karina, og jeg blev virkelig beæret over at hun tænkte på mig da hun skulle give den videre - 1000 tak Karina :o)

Ved denne Award stod der : "Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres."

In English: This blog invests and believes in the PROXIMITY - nearness in space, time and relationships!These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award.

Jeg vælger at give den videre til disse bloggere:

Jeanette Lauridsen
Christina (LaChris)
Jessy Christopher
Familien Midtiby
Heidi
Conny (Kom Så I Gang)
Marianne (Maribi)
Thanni

God aften til jer alle :o)

tirsdag den 20. januar 2009

Er det mandag idag?

Sikke en dag vi har haft ...

Vi sov lidt over os idag, men ikke mere end at det kunne hentes ind :D

Kl. 10.30 blev jeg ringet op på arbejdet af Gustavs børnehave: De syntes lige de ville fortælle mig, at han var faldet på stengulvet og havde slået sig på munden. Det var holdt op med at bløde, men det var meget hævet, og så nok værre ud end det var, så jeg behøvede ikke komme ...

Behøvede ikke komme? tænkte jeg ... og det eneste jeg nåede at sige i telefonen var: "Ja, jeg kommer og henter ham med det samme!" Og sikke et held jeg gjorde det. Læben så ret forfærdelig ud, og jeg ringede til vores egen læge med det samme, som henviste os til skadestuen. Så der har vi opholdt os stort set hele dagen.

Ja, læben er flækket, men det er heldigvis ikke så alvorligt at han skulle syes, og limes kan det jo heller ikke lige præcis der ... Tænderne har fået et slag, men sidder heldigvis godt fast. Dog skal vi lige holde øje med om de bliver misfarvede ... øv øv øv


Da vi endelig var hjemme til aften og jeg fik åbnet posten, lå der svar på den MR-scanning jeg fik lavet i december. Begyndende bruskforandringer og hævelser i knæ- og fodled. Begyndende slidgigt ... for f**** og sku da osse ... Jeg har tidligere fået noget gigt-medicin, men har undladt at tage det fordi jeg får sådan en underlig apatisk fornemmelse ... sådan lidt: Nå, vi skal da have vasket tøj idag ... nå ja det skal vi da også ... så når vi det nok en dag! Og den tilstand orker jeg altså bare ikke være i resten af livet ... en fysisk umulighed med en 3-årig i huset :D

Nu har jeg lige læst lidt på nettet og har fundet frem til at nogle med held (i hvert fald bare lidt) tager Glucosamin som dagligt tilskud ... noget med et det skulle kunne gendanne en lille smule af brusken og til dels lette smerterne ... mig afsted til en urtekræmmer imorgen :D

fredag den 16. januar 2009

Hip Hip Hurraaaaaaa

Gustav fyldte tre år i søndags, og sikke en fødselsdag.



Vi havde inviteret næsten hele familien - vi var nødt til at sidde ved to borde - så mange fødselsdagsgæster havde Gustav. Og sikke en masse gode og flotte gaver han fik. Han var rigtig god til at pakke op - tog det "stille og roligt", og sagde tak til dem han havde fået de forskellige gaver af inden han gik videre til næste gave.

Da han så gaven fra sin onkel var han ét stort smil ... måske fordi den var så stor ... han var i hvert fald helt spændt på, om han og onkel Michael kunne klare at bære den op ad trappen :D

lørdag den 10. januar 2009

Scrappin Kids - Sketch #1 2009

For the first 2009 challenge at Scrappin Kids, we had to use a great sketch by Jessy (SK Creative Advisor):

I came up with a LO that I allready wish I could have added as one of my 10 favourite LOs 2008 :D

I really wanted to scrap these pictures since the story behind is a little funny: We were waiting for the bus, and Gustavs eyes looked very green in the daylight, and I wanted to take a picture of them because I thought they were just so beautiful. I tried to make him look at me, but he was so very busy looking at everything else, and telling me about things on the other side of the road, in the sky and so on. So I never got that perfect picture of his beautiful green eyes.

In stead I got a series of pictures, that I find funny and confusing ... and that is what I tried to put in this LO ... Fun and confusion - hence the colours and set-up ;o)



Main title says: Your beautiful eyes.
Subtitle says: ... are hard to catch


Credits:
PP: Cherry Arte: All Spice Morocco, 7 Gypsies: Capri - Riviera, Blossoms & Butterflies: Blue (used for swirls and paper flower), Fancy Pants: Spiffy Puddles,
Embellishments: K & Company: Chipboard star, Panduro: Flower Brad, Silver Clip heart and Green Clip Charm, Spirit: Velvet brads - Lime, Blue felt flower bought in local supermarket, Letters from American Crafts (lime and turquoise) & Panduro (black), Turqoise pin needle, green die-cut tag from Prima Aurora Collection.

Thx for looking by :o)

fredag den 2. januar 2009

Mine 10 favorit-layouts fra 2008

Cecilie har lavet denne herlige udfordring, hvor man skal vise 10 af sine yndlingslayouts lavet i 2008.

Dejligt nemt tænkte jeg, for jeg har kun scrappet ét år, og derfor vidste jeg lige præcis hvad jeg ville vælge. LOL. Overhovedet ikke nemt, for jeg har mange favoritter. Jeg endte op med 15 bidrag ... og kunne ikke lige finde ud af, hvilke af dem jeg skulle udelade.

Så jeg har valgt at vise mine 10 favorit "Gustav-layouts" som jeg har lavet i hele min glorværdige scrap-karriere (host host) - lagt ind i tilfældig rækkefølge: