Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

fredag den 27. februar 2009

Lykken er ...

... lykkeposer fra Panduro ... hehe

Er der nogle af jer, der følger med på min søsters blog? (Klik her)

Hun har skrevet et indlæg om nogle lykkeposer hun har lavet i forretningen, og først tænkte jeg: "ej okay ... lykkeposer til 25 kr. ... det er ikke lige noget for mig!"

Min søster fortalte så, at der faktisk var nogle ret fede ting i, og jeg besluttede mig for at tage derud og købe en enkelt ... som så blev til fire ... og check lige en masse fede ting jeg har fået for 100 kr!

torsdag den 26. februar 2009

Lidt fri

Igår tog jeg mig en dejlig "fridag" (jaja, alt er relativt når man har en lille gut på 3, så fridag her vil sige tidsrummet 12-16) og tog på strøgtur med min søster. Det er i hvert fald 3 år siden jeg har gjort det - hehe. Og tænk ... jeg købte næsten ingenting ... og det jeg købte var faktisk næsten alt sammen på tilbud. Fx fik jeg 2 dvd'er + 1 cd (Madagascar, Det Gyldne Kompas og Thrilleralbummet med Michael Jackson) for 150 kr.!!!!

Vi var rundt i alle de gode gamle butikker og snuse ... det var en dejlig tur :o)

Idag var jeg lige et smut i SuperBrugsen og handle - og hvad så jeg? 2 meter påske filt-bort til 20 kr.!!! Jeg er nu 2 mtr påskefilt rigere og tænker, at jeg kan klippe det ud så der både bliver blomster, blade, fugle, sommerfugle, guldsmede og bladranker ud af det ... uh jeg synes jeg har gjort et par gode køb både igår og idag :D


tirsdag den 24. februar 2009

Se ...

... hvad jeg har fået af min søde søster :o)

Så kan det nok være jeg skal have sorteret alt mit karton ... åh det er en fantastisk gave ... tak Camilla :o)

søndag den 22. februar 2009

Fødseldag hos Katla

Vi har været til fødselsdag/fastelavn hos min niece Katla idag.


Gustav har været småsløj hele weekenden, så vi nåede ikke at få købt en gave til hende, men jeg fik da denne gaveæske bikset sammen og fyldte den så med scrap-blomster ... hun er nemlig begyndt at scrappe:

tirsdag den 10. februar 2009

Nyt LO - Fiduser

Så blev jeg endelig færdig med skitsen fra PageMaps.

Se hvad jeg fik lavet ... jeg er lidt stolt ... og da jeg var færdig opdagede jeg, at jeg endda ikke har brugt farven blå (undtagen den på billederne) ... det i sig selv er da lidt af en præstation fra min side :D


torsdag den 5. februar 2009

Superheltene

I mange år har jeg haft et ordsprog : "Det er hårdt at være stjerne, men fedt at være helt!"

Jeg har måske aldrig selv været helt klar over det, men det jeg har trænet til er jo det her:




Og hvad spiser superhelte? De skal jo have ekstra meget energi til alle deres muller, så selvfølgelig spiser de .... KÆMPE STORE PASTASKRUER:


Hahaha ...det var så sjovt den dag vi lavede de kæmpe pastaskruer. Det var en dag Gustav var i rigtig dårlig humør, så jeg tænkte at jeg ville lave dem og se hvad han sagde når maden kom på bordet. Han kiggede godt nok noget, tog en og begyndte at spise af den og sagde så: "årh de er store ... de er så store at de næsten ikke kan være inde i min mund mor!" ... og så glemte han helt at være i dårligt humør :D

Kombinationen af superhelte-dragter og kæmpe store pastaskruer kan varmt anbefales hvis børnene en dag keder sig eller bare er i skidt humør ... det forsvinder hurtigt når de ser hvad de skal have til aftensmad ;o)

søndag den 1. februar 2009

Page Maps

uhadada ... har I set februar måneds layouts på PageMaps?

Synes de er fede ... nu må jeg altså i gang med scrapperiet ;o)

Tror jeg lægger ud med denne: