Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

mandag den 29. juni 2009

Summertime ...

... and the livin is easy
Fish are jumpin and the cotton is fine
Oh your daddys rich and your ma is good lookin
So hush little baby, dont you cry

One of these mornings
Youre goin to rise up singing
Then you'll spread your wings
And you'll take the sky
But till that morning
Theres a nothin can harm you
With daddy and mammy standin by

(Composed by Gershwin/Heyward)

I love this text, and I especially love this song when sung by Billie Holiday. Is she just one of the greatest female jazz-singers that has ever been or what? Not that I am particularly much into jazz-music, I just love listening to Billie Holidays voice ;o)

I have been singing this song to my self a lot lately, and to my son ... think we both love it (or at least I hope so hehe). But why? you must be asking ... well, I have started this little project:
Yes, I know I'm a little early as summer has only just begun, but that's the way it is when I finally have ideas - they have to be brought to life right away or else ...

fredag den 26. juni 2009

Endnu en stor stjerne på himlen ...


Meget er sket, sagt og gjort ... men uanset hvad, så har Michael Jackson gjort sit, og lidt til, inden for musikkens verden ... han har i hvert fald præget "min musik" de sidste 25 år. Hans musik var en stor del af mit ungdomsliv ... I ved: første tur i ungdomsklubben, stå foran spejlet og forsøge at moonwalke, romantiske pigedrømme om den store kærlighed til sangen Farewell my summerlove, sjov og ballade, god stil og larm i gaden.
Hans musik vil altid være en del af mit liv ;o)
---
Many things has been said and done, but no matter what, Michael Jackson has made a great contribution to music, and even then added some more ... He surely contributed to "my music" during the last 25 years. His music played a great role during my youth ... You know: first trip to the youth club, standing in front of the mirror trying to moonwalk, romantic dreams of true love when listening to "Farewell my summerlove", fun and games, good style and "noise in the street".
His music will always be a great part of my life ;o)

onsdag den 24. juni 2009

Hvilken herlig dag

Har det ikke bare været en dejlig dag idag? Skønt vejr, glade mennesker og en masse gode oplevelser - i hvert fald her hos os :o)


Årets første majskolber blev indtaget igår. Gustav eeeeeelsker majskolber, så det var en hel fornøjelse at få forret igår :D

Gustavs nye briller var færdige allerede idag. Så vi tog ned til "brillemanden" og fik dem tilrettet ... jeg synes de er supersmarte, og man lægger faktisk ikke så meget mærke til overgangen mellem de to styrker. Gustav er glad for dem - så det er jo skønt :o)
Og sikke hurtig levering. Vi fik at vide, at det ville tage 10 dage før de var klar da vi bestilte dem i fredags :o) ... det er jo bare supergod service ;o)
Da vi havde hentet brillerne, tog vi hjem til Gustav's kusine - Emma Karen - og fik en dejlig svømmetur i hendes pirat-badeland. De to vandhunde nød virkelig at blive kølet ned i varmen :o)

Tak fordi I kigger med - hav en fortsat god dag :o)

tirsdag den 23. juni 2009

Paper Bag Album (billeder)


Så fik jeg endelig taget billeder af det paper-bag-album jeg har lavet ... og nu sidder jeg med det i hånden og kigger. Sikke en masse forskelligartede sider hehe. Men det er jo sådan jeg scrapper - jeg må bare prøve det jeg synes er interessant lige for tiden :D

Men det har været et dejligt album at lave ... ikke en gave der skulle gives væk ... ikke med i en konkurrence ... bare mit :D
Tak fordi I kigger med - hav en fortsat god dag :o)

Lækker blog-candy hos Karina

Karina's blog fyldte et år i maj måned, og hun har haft 30.000 besøgende ... det er jo fantastisk flot :o)

I den anledning har hun lavet en lækker blogcandy. Se den her og skynd dig at melde dig til - måske vinder du?

Endnu en gang tillykke til Karina og held og lykke allesammen :o)

søndag den 21. juni 2009

Cute Blog Layouts

Jeg var lige inde hos Peet og lure (hun laver altså nogle seriøst flotte kort - WOW), og fandt et link til en side, hvor de laver lidt anderledes layouts til at pynte bloggen op med ... Synes ikke I skal snydes, så I får linket her:

Cute Blog Layouts

Tak fordi I kigger med - hav en fortsat dejlig søndag :o)

---

I was sneaking around at Peets (she makes the most beautiful cards - WOW), and I found this link to a site where you can find layouts for your blog that are a bit different from the usual ones. And I would feel bad if you did'nt get the link too, so here goes:

Cute Blog Layouts

Thx for stopping by, have a nice sunday :o)

torsdag den 18. juni 2009

Nystagmus - den årlige øjenundersøgelse

Gustavs briller gik i stykker i børnehaven sidste uge, og han går derfor rundt uden.
Heldigvis fik vi en hurtig afbudstid til undersøgelse og udmåling på hospitalet allerede idag. Så der har vi været det meste af dagen ... og Gustav klarede den bare så flot :o)

Han er jo et år ældre nu og øjenlægen kunne faktisk introducere ham til en "almindelig" synsprøve med synstavle osv., men han fik dog samtidig lavet den "sædvanlige" undersøgelse med at udvide pupillerne og måle nethinden.

Den "udvidede" synsprøve resulterede i, at øjenlægen fandt ud af, at hans syn ikke er specielt godt når han skal læse/tegne/male ... altså i alt det han skal lave og se tæt på, så brillerne bliver lidt anderledes denne gang.

Nu skal han ikke have almindelige enkeltstyrkeglas mere, men bifokale briller, hvor det nederste af glasset bliver højere end i det "almindelige" synsfelt. Så han får briller med styrken +7,25 for oven og +9 for neden.

Ja, jeg er lidt ked af det, for jeg havde faktisk forventet, at hans syn ville have forbedret sig til denne gang, men sådan skulle det altså ikke være ... men om ikke andet kan jeg jo glæde mig over, at hans syn nu bliver hjulpet endnu bedre med de bifokale glas end det er blevet hidtil ...

Tak fordi I kigger med - hav en fortsat god dag :o)

mandag den 15. juni 2009

Paper Bag Album

Jeg har puslet lidt med det her lille paper-bag-album et stykke tid. Det var egentlig ment som et bidrag til en konkurrence hos Scrappin Kids, men jeg kom aldrig rigtig i gang og så har der været så mange andre ting at se til de sidste par måneder, så jeg fik det aldrig færdig ... før nu altså :D


Konkurrencen/udfordringen gik ud på at lave et minialbum med "12 things about you" ... så inde i albummet er der 12 sider med billeder af Gustav (hvem ellers? hihihi), hvor overskriften i videst muligt omfang er tillægsord ... I skal nok få siderne at se så snart jeg har fået taget nogle billeder af dem ;o)
Tak fordi I kigger med - hav en dejlig mandag ;o)


søndag den 14. juni 2009

Det er gået helt i kage

Jeg gik vist lige lidt amok ... i kageæsker ... så der er lavet lidt flere. De er jo så dejligt nemme og hurtige at lave. Her ser I fire meget forskellige af slagsen:

Tak fordi I kigger med - hav en fortsat god søndag ;o)

Lidt problemer med Internettet

Hej allesammen :o)

Jeg har været så usmart at opdatere min browser, og nu kan jeg pludselig ikke rigtig så meget. Så hvis I synes det er længe siden jeg har været forbi og lægge kommentarer, er det rigtig nok ... nogle af jeres blogge vil min browser simpelthen bare ikke accpetere, og andre kan jeg kun se billederne, men ikke læse teksten ... øv

Jeg er her, og lurer hver dag ... I slipper altså ikke af med mig så let :D :D :D

Fortsat god søndag til jer ;o)

fredag den 12. juni 2009

En hurtig anerkendelse

Jeg skulle lige bruge en lille ting til en person, der fortjener en anerkendelse, så jeg har lavet denne kageæske:


Nu skal limen lige tørre, og så vil jeg skynde mig ned og købe noget dejligt chokolade og fylde i den :o)

Den var egentlig forbavsende nem at lave ... så det bliver nok ikke den sidste hehe. Sad lige og tænkte at man jo fx kunne lave den til når børnene har fødselsdag i børnehaven. Så bare lave så der er to store lagkager, og fylde dem med lidt guf ... jah der er jo egentlig mange muligheder ;o)

Tak fordi I kigger med, hav en fortsat god dag :o)

tirsdag den 9. juni 2009

Gustavs lille bed

Jeg glemmer jo helt at fortælle om det lille bed vi lavede med ærter, gulerødder, solsikker og ærter.

Der er godt gang i det hele nu - og vi husker at vande. Gustav går op i det med liv og sjæl og vander og vander og vander med sin lille vandekande :D

Radiserne var hurtige til at komme i gang:
Så begyndte ærterne så småt at kigge frem:
Og nu er der bare godt gang i det hele:
Tak fordi I kigger med - fortsat god dag til jer :o)

mandag den 8. juni 2009

Blogcandy at Peets Scrapalbum

Peet has this great great blogcandy going:


You should really check out her blog - she makes so many beautiful things - truly inspiring ;o)

Lækker blogcandy

Der er en lækker blogcandy på højkant hos Fru Hansens Kælder ... skynd jer ind og være med ... I kan vinde denne skønne pakke:

torsdag den 4. juni 2009

Jeg kan :o)

Jeg har fri idag ... lige indtil kl 20 i aften ... og I kan tro jeg hygger mig ;o)
Jeg skulle egentlig ud i haven og fjerne en gammel død bambus ... men den har stået der i 2 år nu, så den bliver nok lidt længere :D
Der var nemlig noget andet, der pludselig trak i stedet ... gode og sjove ideer :o)
Jeg har scrappet et helt almindeligt 30x30 LO - for første gang i rigtig laaaang tid ... jubiiii. Og jeg har muntret mig med ting jeg aldrig rigtig har prøvet før :

Sjove bogstaver i flere lag:
Lag-på-lag-pynt klippet ud af papir:
Endnu flere sjove bogstaver og syninger gennem hele tre lag bånd/borter:
Jeg har virkelig moret mig, og her er resultatet:

Tak fordi I kigger med - hav en fortsat god dag ;o)