Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

tirsdag den 14. juli 2009

UPZ

... kom helt tilfældigt (*host* *host*) forbi "min søster's Panduro" i Fields.

De har sommerudsalg, og jeg fik helt vildt mange lækre ting med hjem
for den nette sum af 200 kroner!!!!!
Skynd jer - mens de stadigvæk har nogle lækkerier tilbage :D


Tak fordi I kigger med - håber resten af jeres dag bliver god ;o)

mandag den 13. juli 2009

monday monday ....

Jah, så sidder jeg her mandag formiddag ... mærkelige billeder jeg har til jer idag ... lidt om farver, som normalt er unormale her i vores hjem hehe ...
Jeg fyldte jo 41 i lørdags. Det gik stille og roligt for sig, men jeg tillod mig dog at tage et lille selvportræt, som jeg egentlig har tænkt mig at scrappe (der findes ikke specielt mange billeder af mig selv :D )

Søndag lavede jeg en helt igennem lyserød lagkage, og mums hvor den smagte :p Gustav mente helt bestemt at den skulle være lyseblå - han viste mig sågar sine badetøfler og sagde, at det var den farve lagkagen skulle være. Han mente at vi var nødt til at lave en ny med det samme - hahaha. Men lyserød blev den - det er temmelig svært at lave blå jordbærcreme ikke?


Gustav er gået i sort! Først malede han sin racerbil sort - det kunne jeg godt forstå, for så kunne den jo blive kaldt det sorte lyn! Bagefter gik han i gang med sit modelfly ... "for så passer de sammen mor!" som han selv sagde. Jeg håber ikke min lille manse pludselig synes at alt skal være sort, for jeg elsker når han maler med blå, gule og røde farver ;o)


Raman har fået ny livret! Han stod og slikkede på den grønne oliven-håndsæbe på badeværelset! Det har jeg dog aldrig set en kat gøre før?


Og så er der lige sneget sig et billede af svampe ind ... Jeg aner ikke hvad det er for nogle, kun at de gror enkelte steder i haven. Jeg tænker, at det skyldes at vi har stubben af et gammelt japansk kirsebærtræ stående, og at det nok er dens rødder, der er ved at give helt op? Svampene er egentlig meget flotte, men er de mon giftige?


Tak fordi I kigger med - jeg håber I får en dejlig mandag allesammen :o)

torsdag den 9. juli 2009

FLYV !

Så er der lige en side til vores sommer-minialbum.
Billedet er fra en dag, hvor vi var ude og flyve med drage :o)

Tak fordi I kigger med - fortsat god dag :o)

-----

A page for our summer mini-album. Picture from a day we went kite-flying.

Thx for looking - have a nice day :o)

onsdag den 8. juli 2009

Juli er da en skøn måned

I år, blev Juli den måned, hvor Gustav lærte at klatre i træer. Og han er SÅ stolt ... Hver dag skal vi op til det lille træ ved købmanden, så han kan klatre i træet og få sig en slush-ice bagefter :D

Det er også i Juli de fleste af vores blomster blomstrer. Vi har ikke så mange endnu, men i år har vi da fået plantet lidt Sommerfuglelavendler og en enkelt Havehortensia:


Stokrosen blomstrer rigtig flot i år:

Rosen kan også være med lidt endnu:




Hostaen er så småt på vej:


Og en af mine favoritter - Hjulkrone (tror jeg nok den hedder?)



tirsdag den 7. juli 2009

Lille Amara Puttegris

Min hunkat - Amara - eeeeelskerrrr at putte og hygge. Jeg synes det er så kært og jeg forsøger virkelig at lade være med at tage billeder af hende når hun ligger og snuer den. Men igår aftes måtte jeg altså alligevel lige ... Jeg sad i sofaen og så programmet om Sfinksen, og Amara lå på ryglænet af sofaen og nød at her var ro:


mandag den 6. juli 2009

Honest Scrap


Jeg har fået denne udfordring af Karina.
Jeg skal skrive 10 ærlige ting om mig selv:
  1. Jeg elsker min søn over alt på jorden
  2. Der er mange drengestreger i mit liv
  3. Der kan sommetider være vældig rodet hos mig
  4. Jeg elsker lakrids
  5. Jeg er bryder mig ikke specielt meget om at lave mad
  6. Mine yndlingsfarver er blå, grøn og orange
  7. Jeg elsker at bage
  8. Jeg elsker at svømme
  9. Pepsi Max slukker oftest min tørst
  10. Cigaretter er min last

Jeg giver udfordringen videre til Camilla, Kitt og Heidi

Tak fordi I læser med - hav en dejlig dag ;o)

----

I got this challenge from Karina, and I'm supposed to write ten honest things about myself:

  1. I love my son more than anything on earth
  2. There are many boyish pranks in my life
  3. My home may sometimes be a mess
  4. I love liquorice
  5. I'm not fond of cooking
  6. My favourite colours are; blue, green and orange
  7. I love baking cakes
  8. I love to swim
  9. I often indulge my thirst by drinking Pepsi Max
  10. Cigarettes are my biggest vice

søndag den 5. juli 2009

Kan det virkelig være rigtigt?

Vi bor i en boligforening, i skønne omgivelser - tæt på skov og marker - dejlige naboer og dejligt lyse lejligheder. Men når det så er sagt, så ophører skønheden også ...


Rundt omkring i boligområdet står nogle el- og varmecentraler, som er malet i en (efter min mening) lidt kedelig blågrå farve. Andre beboere har åbenbart tænkt samme tanke, og pludselig en morgen, så vi at der var "fløjet" en fin, sød og glad mariehøne op på væggen. Der sad den og hilste på alle som cyklede og gik forbi. Især børnene var glade for hende og flere skulle lige hen og se til hende når de kom forbi.


Pludselig var den skønne mariehøne væk ... malet over! Da nogle beboere beklagede den tragiske ende på hende, kom der svar fra beboerforeningen om, at der var truffet en overordnet beslutning om at disse el- og varmecentraler skulle være malet i samme farve i hele området og bla bla bla ... Mariehønen er nu væk, og bygningen har fået sin gode gamle blågrå farve tilbage.

Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at beboerforeningen gør så meget ud af at overholde de overordnede beslutninger om den ydre fremtoning af bygningerne på lige netop dette område. Min undren opstod i forbindelse med det forfærdelige uvejr med regn, storm og torden der var for tre uger siden.

Morgenen efter stod vi op, og jeg fandt ud af, at der løb vand ned ad væggen i stuen. Vandet kom fra vinduet (eller væggen?) på vores førstesal. Og udvendig på huset er der en træliste, som normalt sidder foran nogle udluftningskanaler, der har revet sig løs. Ydermere sidder skiferpladerne på husvæggen også løst og gaber med 5 cm. Altså kan alt vand, sne, frost og kulde selvfølgelig komme ind der! Eller værre endnu, liste og plader kan falde ned en dag min søn leger ude i haven .......
Jeg ringede til boligkontoret, og de lovede at de ville sende en mand over og kigge på det ... Det er tre uger siden nu, og der har ingen været og kigge på væggen. Jeg håber ikke det begynder at regne igen, for så har vi da indendørs pool igen... Gulvet har selvfølgelig taget skade, så det skal da ikke undre mig, hvis jeg bliver afkrævet en regning for istandsættelsen, hvis vi engang flytter herfra!
Sidste uge fandt jeg ud af, at vi har et hvepsebo i skuret. Jeg kontaktede igen boligkontoret for at bede dem om at fjerne det. Her var svaret, at jeg jo har den udvendige vedligeholdelse (hvilket ikke er sandt) og at jeg bare skulle købe noget gift og sprøjte med!
Gift? Jeg blev noget målløs. For det første har jeg et barn på tre år, så ordet gift runger hult i mine ører. For det andet er det boligforeningen der, ifølge lejeloven, skal sørge for al skadedyrsbekæmpelse.

Jeg synes det er mærkeligt. El- og varmecentralerne skal være blågrå og der må ikke tegnes/males på dem, men husene må godt falde sammen og beboerne må godt være generet af vandskader og hvepse ... Er det bare mig, eller er der et eller andet der ikke helt stemmer overens her?

fredag den 3. juli 2009

ABC ...

Gustav stod og tegnede på sin lille tavle igår, og da jeg kom ned, så jeg pludselig hvad det egentlig var han havde tegnet ... bogstaver !!!!!

Jeg blev jo rævestolt og synes han er meget dygtig ... men nu ved jeg heller ikke, hvornår børn normalt begynder at efterligne skrift/bogstaver? Han skriver og tegner også med begge hænder endnu, så gad vide om han er et af den slags mennesker, der bare kan med begge hænder? (Siger den stolte moar hæhæ)

Skyndte mig at tage lidt billeder af det inden han får visket det væk:

torsdag den 2. juli 2009

Ickle and Lardee

Check out this blog ... it is fantastic, adventurous, exciting and very funny. I'm sorry I can't put a picture in ... they are protected by copyright ;o)

Inhae has made a blog (My Milk Toof) about two little milk teeth, Ickle and Lardee. The story goes:

"When I was young, I placed my baby teeth under my pillow and when i woke up I'd find a shiny new quarter. But whatever happened to those little teeth? Where did they go? Would I ever see them again?

Many years later, a little tooth was standing at my door. It looked familiar. It's name was ickle. Welcome home, my milk toof!"

... and then the stories about the two little milk teeth begins ... You just can't stop reading on and when you are done, you wish there was more ... enjoy :o)