Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

tirsdag den 25. maj 2010

Ugens loppefund

Ja, så skulle jeg lige på genbrugspladsen og aflevere en masse, efter jeg havde ryddet op i skuret. Og hvad faldt jeg over? En fin klaverbænk, som jeg bare måtte have med hjem.

Jeg er allerede gået i gang med at slibe og spartle, og Gustav og hans legekammerat har hjulpet med at slibe anden gang idag - det er jo lige en opgave for sådan et par Byggemand Bob'er hehe.

Imorgen får den første gang maling ... det er så spændende :o)


tirsdag den 18. maj 2010

Opvarmningsudfordring

så er jeg her lidt igen ... og hvad kan være mere passende, end at deltage i opvarmningsudfordringen hos vintageudfordring, her lige op til SAM?

Mit bidrag er egentlig en del af en kollage, men da den endnu ikke er helt færdig og sat op, så får I altså kun bidraget til opvarmningsudfordringen at se i denne omgang:
Tak fordi I kigger med :o)

Ja,