Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

fredag den 10. oktober 2008

Græskarmanden er kommet tilbage :o)

Idag har vi lavet græskarmand, og Gustav synes det er fantastisk at lave sådan en, og især når der kommer lys i.


Senere, da det var blevet mørkt, og han stod og kiggede på den tændte græskarmand ud gennem havedøren , blev han godt nok lidt betænkelig: "Jeg kan ikke li' at han er derude i mørket!"


Om han blev bange for ham, eller om han var bekymret for at græskarmanden skulle stå derude i mørket helt alene ved jeg ikke helt præcis, men i løbet af aftenen var han flere gange henne ved vinduet for lige at se til ham :o)


5 kommentarer:

Rikke sagde ...

haha sød historie :) kan nu godt forstå den ser lidt farlig ud :)

Pia sagde ...

Sød græskar mand men kan godt forstå hvis han er lidt bange for denne lysende og lidt uhyggeligt udseende græskarmand

Unknown sagde ...

Nårh, den er da også fin :D

Anonym sagde ...

Nårh hvor sødt :O) Lige en lille historie til at scrappe ! Det er nu også hyggeligt at lave græskarmænd...og hyggeligt at se dem stå med lys om aftenen...og at salte og riste og spise græskarkernerne !

Betina Olesen sagde ...

Det er skisme da også nogle underlige ting at voksne finder på engang imellem.... stå og lege med maden... det skulle lige være en anden der skulle finde på det ;-)

hygge fra Betina