Om & af Børn

Gustav var lige blevet opmærksom på, at hans skoldkopper "sprang" eller at der gik hul på dem. Ved frokostbordet sagde han: "Mor, jeg skal altså ikke have noget at drikke mens jeg har skoldkopper!". Da jeg spurgte hvorfor, svarede han: "Jo, for så fiser al vandet jo bare ud af hullerne!" mens han pegede på de skoldkopper han havde på maven ...

onsdag den 10. december 2008

Vores Jul 2008 - 10. december

Siden Gustav var spæd, har han altid været meget interesseret i lys og lyde.

Det er han stadigvæk, og han elsker fx. at spille på musikinstrumenter og se alle musikprogrammerne på TV. Hjemme har han akustisk guitar, klaver, trommer, mundharpe, blokfløjte, trompet og xylofon ... foruden alskens slags legetøj der kan spille musik og lyse.

Han fik et "jule-hus" (som han selv kalder det) af sin far i starten af december, og han elsker virkelig bare det hus. Det kan lyse og spille musik - måske I kender slagsen?

Det var så sødt. Den dag han fik det, stod det tændt til langt ud på aftenen, og det første han skulle næste morgen da han vågnede var ind at sidde foran julehuset og se på lys og høre musik :o)

Her ser i billedet fra den første morgen - det er lidt sløret, men taget med min mobil uden lys (ud over det lys der var i "jule-huset")


4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh, hvor ser han ud som han e rhelt væk i det hus, såååå sød, ha en fortsat god aften.

Anonym sagde ...

Nååååh hvor er det bare kært !! Sikken et skønt billede :O)Ha en dejlig dag begge to !

Karina Beck sagde ...

Hvor er det dejligt at han er så optaget af musik. Dejligt billed.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Han bliver sikkert den store musiker når han bliver stor. Et multitalent!!!
Dejligt med unger der elsker musik. Mine elsker at danse rundt som tossede til al slags musik. Herligt.
Ha en fortsat god dag.